Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 1 lemon
- 7 oz olives, pitted (green and Kalamata)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp capers, rinsed and drained
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- ½ tsp fresh oregano, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 383.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10h
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Pesto Pizza Dough
4h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Pretzel Bread
2 Std.