Gluten-Free Bagels
TM6 TM5

Gluten-Free Bagels

4.1 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 large egg
  • 7 oz water, plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
  • 4 oz whole milk, divided
  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 tbsp agave syrup
    veya 1 tbsp maple syrup, pure
  • 8 oz oat flour
  • 7 oz rice flour, plus extra to dust
  • 3 oz tapioca flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp psyllium husk
  • 1 tbsp baking soda
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds

Besin Değeri
şuna göre 1 piece
Kalori
1665.3 kJ / 398 kcal
Protein
10.5 g
Karbonhidrat
70 g
Yağ
8.6 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Lif
6.2 g
Sodyum
1050.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler