Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
veya 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Goat Cheese Rolls
2h
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1h 45min
Chicken Marsala
40min
Fettuccine Alfredo
40min
Parker Rolls
2h 20min
Asian Sloppy Joes
1h 50 min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Tetrazzini
40min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min