Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1702 g
- Kalori
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 271.4 g
- Doymuş Yağ
- 95.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 6860 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Buttermilk rusks
29h 25min
Black rye bread
2h 35min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
Traditional bobotie
1h 30min
Koeksisters
1h
Milk tart
3 Std.
Malva pudding
50min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Mealie bread
55min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Lamb stew
1h 45min