Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1702 g
- Kalori
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 271.4 g
- Doymuş Yağ
- 95.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 6860 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
South African curry mince
45 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Biryani-style rice
1h 5min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Persimmon fruity dream
10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Curry pork sosaties
24h 30min
Malva pudding
50 Min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min