Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
veya Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 630 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Topfenschmarrn
50min
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Menü: Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse; Topfenauflauf
1h 25min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Wespennester
1 Std. 35 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min