Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
veya Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 630 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Topfenschmarrn
50 min
Grießauflauf
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1hod. 20min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Scheiterhaufen
1h 30min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min