Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Haselnüsse
- 60 g Butter, in Stücken
- 60 g Staubzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 50 g Semmelbrösel
- 700 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm) (siehe Tipp)
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 150 g Topfen, abgetropft
- 1 EL Rosinen (isteğe bağlı)
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 15 g Vanillezucker
- ½ Zitrone, Schale abgerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 163 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1hod. 20min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Milchrahmstrudel
1h 55 min.
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Osternest aus Germteig
2hod.
Kärntner Reindling
2hod. 40min
Buchteln mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Sonntags-Striezel
2ωρ. 15 λεπτ.