Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 45 g sugar, divided
- 120 g water, room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk, room temperature
- 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
- 10 g salt, good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, melted, to brush, plus extra to serve
- molasses, to serve
- powdered sugar, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 251.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sourdough Bread with Olives
5j 20 menit
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Rustic Sourdough Bread
28sa 10 dk
Basic bread dough
5 dk
Farmhouse White Sandwich Bread
1 Std. 30 Min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Florida Cuban Rolls
3hod.
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Wonderful White Bread
5h
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1小时