Cihazlar ve Aksesuarlar
Kalfszwezerik met lente-uien
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
6 porties
Malzemeler
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
25 g
Kalori
2280 kJ /
545 kcal
Yağ
45 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Traditionele recepten
47 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Değerlendirme yok
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Değerlendirme yok
Schiacciata met gerookte zalm
Değerlendirme yok
Lactosevrije warme chocolademelk
Değerlendirme yok
Aardbei-lavendel marshmallows
Değerlendirme yok
Mango-kokos lekkernij
Değerlendirme yok
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 dk
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2sa 10 dk
Mosselen met Frietjes
45 dk
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Değerlendirme yok
Beef Wellington
10sa 10 dk
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1sa