Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 80 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 130 g farinha tipo 65
Massa
- 120 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g leite
- 70 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 ovos
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 30 g água de flor de laranjeira (ver alternativa)
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal
Montagem
- 1 ovo batido
- 100 - 150 g fruta cristalizada
- 30 g amêndoa laminada
- 50 g açúcar (humedecido com algumas gotas de água)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8.03 g
- Karbonhidrat
- 50.72 g
- Yağ
- 7.58 g
- Lif
- 1.87 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada à transmontana
45 min
Floresta negra
5hod.
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3h 30 phút
Mousse de maracujá com chocolate
45 min
Pão pardo torcido
16h
Pão em vasos
1h 45min
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Torta de maçã
1h
Embrulhos de couve com arroz de tomate
1h
Folar de Valpaços
4h 20min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Panettone
3h 30 phút