Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
veya 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 185 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Bijoux de amendoim e cereais
3u. 40min
Baguetes
15 Std.
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Papo-secos com massa-mãe
48h
Massa-mãe
360h
Piza Vénus
1u.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão branco
15 Std.