Cihazlar ve Aksesuarlar
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa
12 pieces
Malzemeler
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
41.1 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Yağ
8.4 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
3.8 g
Karbonhidrat
60.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25sa 40 dk
Guacamole
Değerlendirme yok
Plum Clafoutis (TM6)
1sa 15 dk
Yellow coloured eggs
Değerlendirme yok
Italian Easter bread
3sa 50 dk
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4sa
Veal fillet with mirabelle plums
1sa 50 dk
Apple crumble meringue slice
2sa
Apple strudel
1sa 45 dk
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1sa 45 dk
Rose syrup
20 dk
Polish crêpes
3sa 35 dk