Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tonkatsu-Sauce
- 30 g Worcester-Sauce
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Austernsauce
- 40 g Ketchup
- 10 g Zucker
Japanische Kroketten und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 x 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 150 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 10 g dunkle Sojasauce
- 3 Prisen Pfeffer
- Speisestärke zum Bearbeiten
- 2 Eier
- Mehl zum Panieren
- Panko zum Panieren
- Öl zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 920 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40 Min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20 Min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 godz. 50 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Frühlingsrollen (春卷)
1 Std. 30 Min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min