Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine de blé (T45)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 oignons, coupés en deux
- 20 g de cassonade
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs, et 1 jaune
- 100 g de roquefort, émietté
- 60 g de noix
- 3 brins de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3252 kJ / 782 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 godz. 30 min
Tatin d’aubergine aux graines
3sa
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1sa 30 dk
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h