Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100 kJ / 265 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 Min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Carottes au curry doux
30 Min
Fondue de poireaux
25 Min
Fondue de poireaux, moules et coques
1 Std.
Gratin de courgettes au curry
1 Std. 5 Min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 Min
Purée aux saveurs asiatiques
40 Min