Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta aux olives
45 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min