Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 820 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta
5h 50min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3 Std. 45 Min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min