Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de moutarde
- 1 c. à café de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'1/2 citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 999.8 kJ / 242.3 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 165 mg
Alternatif tarifler
Sauce piquante
35 min
Sauce dieppoise
35 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3sa
Beurre bordelais
30 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
20 min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 min
Sauce aurore
15 min