Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento alla senape e aceto balsamico
Pas d’évaluation
Lemon Curd
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Burro alle erbe aromatiche
5 λεπτ.
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Gelato alla vaniglia
12h
Vellutata di pomodoro
10 λεπτ.
Succo di barbabietola dolce
10 λεπτ.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Salsa cocktail
5 λεπτ.
Tartare di carne
30 min.
Purè di patate nature
55 min.