Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Sauce bolognaise
3hod. 15min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Riz Casimir
45 Min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Değerlendirme yok
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Sauce à l'ail
10min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min