Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 3841 kJ / 918 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 74.1 g
- Doymuş Yağ
- 39.5 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1411.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole allo spumante con caviale
10min
Filetto di maiale in crosta di pancetta con burro aromatizzato
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Fonduta di formaggio
20min
Salsa borracha messicana
25min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Salsa gravy (TM6)
20min
Salsa olandese (TM6)
15min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min