Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero (isteğe bağlı)
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 414.7 kJ / 99.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 50.3 mg
Alternatif tarifler
Primo sale
13hod. 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt
12 Std.
Yogurt
12 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min