Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua + q.b.
- 170 g di farina tipo 0
Impasto
- 1375 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Karbonhidrat
- 320.5 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 38.5 mg
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4 Std.
Filoncini di semola
4 Std.
Pane integrale
3h 15min
Pane al latticello
18 Std.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Pane contadino
19 Std.
Pagnotta rustica
3hod.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Impasto base per pane
1sa
Focaccia genovese (TM6)
5u.