Cihazlar ve Aksesuarlar
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 porties
Malzemeler
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
32.5 g
Kalori
3046 kJ /
728 kcal
Yağ
33 g
Karbonhidrat
71 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Valentijn
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 dk
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Değerlendirme yok
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Değerlendirme yok
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Değerlendirme yok
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 dk
Tarte Tatin
2sa
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1sa
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 dk
Taart met peer en brie
1sa 10 dk
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Değerlendirme yok
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Değerlendirme yok