Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Cuernos de brioche
2 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan payés con masa madre
16h
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Panecillos de leche
4h 30min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min