Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15j 30 menit
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Baguettes parisiennes
15j 30 menit
Pan Venecia
17h 10min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15j 30 menit
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de leche
4h 30min