Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 14sa 30 dk
1 unidad

Malzemeler

Masa madre de centeno
  • 200 g de agua
  • 30 g de pie de masa de centeno
  • 150 g de harina integral de centeno
Soaker
  • 150 g de granos de centeno
  • 250 g de agua
  • 1 pellizco de sal
Masa principal
  • 100 g de agua fría
  • 10 g de sirope de cebada malteada
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 300 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de especias para pan (isteğe bağlı)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 4995.3 mg
Protein 70.8 g
Kalori 9259 kJ / 2213 kcal
Yağ 10.1 g
Lif 50.1 g
Doymuş Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 464.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...