Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Karbonhidrat
- 464.4 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 50.1 g
- Sodyum
- 4995.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Cantucci de arroz y nuez
1 godz. 20 min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96h
Pan de centeno con masa madre
2sa 50 dk
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min