Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 16sa 45 dk
1 unidad

Malzemeler

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (isteğe bağlı)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (isteğe bağlı)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 6314.3 mg
Protein 70.2 g
Kalori 9680 kJ / 2313 kcal
Yağ 26.1 g
Lif 49.9 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 453.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...