Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 50 g de pan rallado
- 100 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 80 g de agua fría
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 - 3 cucharaditas de especias para pan
- 10 g de aceite
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 9680 kJ / 2313 kcal
- Protein
- 70.2 g
- Karbonhidrat
- 453.2 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 49.9 g
- Sodyum
- 6314.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Masa madre de trigo
96 Std.
Chapata con masa madre
17 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Baguettes parisiennes
15j 30 menit
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15j 30 menit
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min