Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2764 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelteig
1h
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1 godz. 45 min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 30 min
Arancini Siciliani
5 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1 godz. 10 min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 min
Mediterrane Langos
1 godz. 30 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Steinpilz-Ravioli
1sa 20 dk
Nudelteig ohne Ei
1h 35min