Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g weich, in Stücken, und 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quarkstuten
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
2hod.
Klassische Waffeln
40 λεπτ.
Butterkuchen mit Hefe
1ωρ. 35 λεπτ.
Irisches Buttermilchbrot
45min
Rosinenstuten
3h
Quarkstuten
1hod. 20min
Sonntagsstuten
2 Std. 25 Min
Butterkuchen
1h 55 min.
Joghurtbrot (schnell)
1h 15min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min