Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g Möhren, in Stücken
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 25 g Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 385 g Wasser
- 60 g Zuckerrübensirup
- 290 g Roggenmehl Type 1150
- 410 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Ausstreuen
- ¼ TL Brotgewürz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 252 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Landbrot Backhausart
1h 40 min.
Joghurtbrot
2 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Hafer-Kartoffel-Brot
2h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min.
Vollwertbrot
2h 20 phút
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h