Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15 min
Möhrenbrot
2 godz.
Schwarzbrot
3h
Berliner Brot
45min
Quarkstuten
1h 30min
Quarkstuten
1 godz. 20 min
Butterstuten
3h
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Westfälische Erbsensuppe
4 Std.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Sonntagsstuten
2 godz. 25 min
Butterkuchen
1 godz. 55 min