Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 285 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2sa
Salade vosgienne
45 dk
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1sa 30 dk
Œuf poché sauce poulette
35min
Minisoufflé au camembert
35min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1sa 30 dk
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Œufs gratinés à la hongroise
1sa 30 dk
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min