Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2995 kJ / 714 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevettes yakisoba
35 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Linguine aux crevettes
50 min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Ballotine de poulet aux figues
1 godz.
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 godz. 25 min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40min
Parmentier d'agneau
2h 5 min
Risotto lotte et lard
50 min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Volaille au riesling
50 min