Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di meringhe, sbriciolate grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Meringhe
2sa
Meringa al cacao
2sa 30 dk
Zabaione caldo al passito
15min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Salsa tonnata
20min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Torta sbrisolona
55min
Crema per pandoro
10min