Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Maionese
10 min
Mostarda
36 Std. 40 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Salsa all'arancia
25 Min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Marmellata di limoni
1h 20min