Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di fichi e cacao
1h 10min
Marmellata di limoni
1h 20min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di albicocche alla cannella
45 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di more
45 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Confettura di uva
50 Min
Confettura di pesche
1h 20min
Crema di marroni
1h 10min