Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmellata di limoni
1h 20min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Marmellata di pomodori verdi
25 Std. 10 Min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Mostarda
36h 40min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1h 20min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di cachi
55min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Confettura di cipolle di Tropea
55min