Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
veya 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 184 mg
Alternatif tarifler
Guacamole
5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Brioche
8j
Brown Sugar Syrup
20min
Peanut Milk
5 Min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Champagne Jellies
2h 30 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Aperol Spritz®
10 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min
Cioppino
55min
Chicken Liver Pate
25 Min