Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
veya 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 184 mg
Alternatif tarifler
Super Hydrating Breakfast Drink
15min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Klondike Bars
8u. 45min
Strawberry Vinaigrette
5min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Bloody Maria
2h 45min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Nanaimo Bars
3h 5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Tequila Sour
10min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Pumpkin Chai Latte
20 min