Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water, to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2749 kJ / 657 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 127 mg
Alternatif tarifler
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Vanilla ice cream sandwiches
13u. 25min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Waffles
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25 Std.