Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 25.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 min
Spiedini di tacchino piccanti
1 godz.
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
San Francisco
10 min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 godz. 15 min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Craquelin con uova strapazzate e gamberetti
25 Min
Lasagne pesce e verdure
1 godz. 50 min
Americano
10 min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Cheesecake ai mirtilli
5 Std.