Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
veya 25 g de levure boulangère fraîche, type 55 - 510 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1257 kJ / 295 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain au lait (Simplicité)
2hod. 20min
Pain complet rapide
1h 20 min
Pain cocotte
2hod. 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain aux graines
5 Std.
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain au yaourt
1 godz. 50 min
Pain complet
5 Std.
Baguette express
2hod. 35min
Pain de campagne
4h