Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée,
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 550 g de farine à pain
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain cocotte
2h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain express (Simplicité)
1h 15min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Baguette express
2h 35min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie
3 godz. 20 min