Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
veya 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30 min
Risotto aux cèpes
35 min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto printanier
1h
Focaccia des Pouilles
1h 10 min