Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
veya 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min