Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 4 chiodi di garofano
- 3 bacche di ginepro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di vino rosso
- 60 g di aceto bianco
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio in umido
1h 25min