Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 30.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisù al caramello
4h 50min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Meringata al cioccolato
9 godz. 25 min
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Trifle alle fragole
5h 30min
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Lemon meringue pie
3 Std.
Torta soffice con caramello salato
2 Std.
Caramello liquido
35 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Crème caramel (TM6)
4h