Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di latte
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 30 amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Meringhe
2 Std.
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 Std.
Torta magica
4h
Salsa al prezzemolo
20min
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20min
Brutti ma buoni di arachidi
3 Std. 45 Min
Torta alle albicocche con crumble
1h 50min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Semolino dolce
1h
Crema chantilly
35min