Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di timo fresco, i fiori, lavati e asciugati
- 300 g di mele renette, sbucciate e a pezzi
- 1 limone, il succo
- 750 g di uva nera a metà e senza semini
- 500 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 12.9 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di cachi
55min
Confettura di mele cotogne
1h 10 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Confettura di uva
50 min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Sciroppo di amarene
24 Std. 40 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura estiva
55min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min
Confettura di fichi
1 Std.