Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 1305 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 30 g di succo di limone
Pane
- 370 g di acqua
- 2 g di lievito di birra fresco
- 2 g di malto di orzo
- 165 g di farina tipo 1
- 80 g di farina di cereali
- 20 g di farina di carrube
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 674.9 kJ / 161.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Filone di segale
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Pane senza lievito
19 godz.
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pizza romana bianca
6h 30 min.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane integrale
3h 15min
Pane bianco
3h