Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 3.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Ciambellone al kefir e orzo
1 Std.
Ricciarelli
7 godz.
Ciaramicola
1 Std.
Panpepato
25h 40 min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Olive all'ascolana
55min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.