Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 3.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moretta fanese
35 min
Ciaramicola
1u.
Pizza di pasqua dolce
3h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Tozzetti
1h 30min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Plumcake salato al Chorizo
45 min
Torta al testo
1u.
Maritozzo romano
11h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Maritozzi
11h