Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 Min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3óra 45p
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Değerlendirme yok
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5óra
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min