Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20p
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Browned Pork Cubes
15 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h