Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
25min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce soubise
30 min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25min
Sauce au cidre
20 Min
Mille-galettes de blé noir
35 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10 min
Beurre blanc
20 Min
Crème anglaise
10 λεπτ.