Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2409 kJ / 576 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rom - Pizzataler
1h 30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Halloumi-Wraps
40 min
Caprese-Baguette
14 godz.
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Gemüse-Döner
40 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Kumpir
1h 15 min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30min
Langos klassisch
1h 30min