Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Carbonara vegana
30 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Trofie al pesto (vegan)
1 Std. 30 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Penne al sedano
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Penne risottate con verdure
35min